Kosmetik tube

Er du på udkig efter en kosmetik tube? Vi tilbyder et bredt udvalg af kosmetik tuber, som kan leveres i alle standardfarver, og med forskellig gevindstørrelse og doserings-output.

Du er velkommen til at kontakte os og fortælle om de specifikke ønsker og krav, du stiller til kosmetik tubens størrelse, output, låsefunktion, farve, form mv. Så finder vi et udvalg, som matcher specifikationerne.

Ved du allerede nu hvilken kosmetik tube du skal have, kan du kontakte os her. Blandt de viste produkter, finder du de pumper vi altid vil anbefale, men vi vil med glæde finde lige nøjagtig den tube du ønsker.

Viser alle 2 resultater

Fandt du ikke den tube du søgte?

Fandt du ikke den kosmetik tube du søgte, kan vi altid hjælpe dig med at finde den helt rigtige. Skal du bruge hjælp til at finde den helt rigtige kosmetik tube til dit produkt, kan du kontakte os her. Vi kan udover kosmetik tuber levere andre former for kosmetikemballage, blandt andet airless dispensers, creme krukker eller lotion pumper.

Kosmetik tuben bruges ofte til produkter i kategorien personlig pleje eller andre kosmetiske produkter. Hvis du er på udkig efter en dispenser til dit kosmetiske produkt, vil vi anbefale dig at tjekke vores Airless dispensers, som egner sig perfekt til kosmetiske produkter.

Er du interesseret i at få specialdesignet din helt egen tube, kan vi også hjælpe med dette. Vi har mange års erfaring med emballagedesign; se her hvordan vi arbejder med emballagedesign.

Kontakt os her for en uforpligtende snak om kosmetikemballage.

 

Se flere kosmetik tuber
SIGN UP