Trigger sprayer

Hos Packwise har vi et eksklusivt udvalg af trigger sprayers. Et væld af forskellige designs, farvemuligheder og størrelser giver utallige muligheder for at sammensætte præcis den trigger sprayer og flaske, som giver produktet det ønskede udtryk.

Forskelle i kappens design, kombinationen af farver, dyse-funktioner og ergonomisk greb på aftrækkeren gør det muligt at tilføre dette standardprodukt et unikt præg, som får dit produkt til at skille sig ud fra mængden.

Viser alle 4 resultater

Vi kan med garanti levere den trigger sprayer du søger

Har du brug for vejledning, eller har du ikke fundet den helt rette trigger sprayer til dit produkt, er du velkommen til at kontakte os og fortælle om dine ønsker til produktet. Vi kan til enhver tid finde en trigger sprayer der matcher dine behov.

Hvis du er interesseret i specialdesignet trigger sprayer, kan vi ligeledes bistå dig i denne proces. Vi har mange års erfaring med emballagedesign der får dit produkt til at skille sig ud på hylden.

Har du specifikke krav til flasken til din trigger sprayer, kan du finde vores udvalg af flasker her. Vi kan ligeledes levere den flaske du ønsker, for at give dit produkt et unikt præg.

Kontakt os her for en uforpligtende snak eller tilbud på trigger sprayers eller andre typer emballage.

Se flere trigger sprayers
SIGN UP