PET flaske

Vi tilbyder et bredt udvalg af PE og PET flasker, som kan leveres i alle standardfarver, og i mange forskellige størrelser. Fra små til store.

Du er velkommen til at kontakte os og fortælle om de specifikke ønsker og krav, du stiller til flaskens størrelse, output, låsefunktion, farve, form mv. Så finder vi et udvalg, som matcher specifikationerne.

Ved du allerede nu hvilken flaske du skal have, kan du kontakte os her. Blandt de viste produkter, finder du de PET flasker vi altid vil anbefale, men vi vil med glæde finde lige nøjagtig den flaske du ønsker.

Viser alle 9 resultater

Specialdesignede PET flasker

Vi kan også tilbyde at designe præcis den PET emballage, du ønsker. Du kan med andre ord få præcis den form, ergonomi, taktilitet og fx logoprægning på flasken, som du ønsker. Med en specialdesignet emballageløsning skiller dit produkt sig ud fra mængden og fanger forbrugerens øje. Se blandt andet hvordan vi arbejder med emballagedesign, eller kontakt os for at få en udtømmende oversigt over vores PET flasker.

Udforsk også vores kapsler, og find den kapsel der passer til dit produkt. På den måde kan du mixe&matche, så dit produkt kommer til at fremstå unikt.

Kontakt os her for en uforpligtende snak eller tilbud på PET flasker eller andre typer emballage.

Se flere PET flasker
SIGN UP