Finger sprayer

Her finder du vores udvalg af finger sprayers og mist sprayers. Disse sprayers forstøver væsker lige fra lav til høj viskositet. Vores finger sprayers kan dispensere alt fra olie til parfume.

Vores finger sprayers leveres i et rigt udvalg af farver og designs, så uanset om det er en fin mist af parfume, brillerens eller madolie, du ønsker at fordele jævnt med et let pust fra en sprayer, så har vi løsningen, som passer til dit produkt.

Viser alle 3 resultater

Hvilken finger sprayer passer til dit produkt?

Det kan være svært på forhånd at vide hvilken mist sprayer, der passer bedst til dit produkt. Derfor hjælper vi gerne med at finde den rette kombination af emballage og forstøver til dig. Vi kan fremsende prøver og stiller efterfølgende vores kompetencer til rådighed i din jagt på den rette finger sprayer til dit produkt.

Ønsker du at få specialdesignet en finger sprayer, så dit produkt får helt unikke særpræg, kan vi også hjælpe med dette. Vi har mange års erfaring med emballagedesign; se her hvordan vi arbejder med emballagedesign.

Vi har ligeledes et eksklusivt udvalg af flasker til din forstøver. Mix&match for at få dit produkt til at skille sig ud.

Kontakt os her for en uforpligtende snak eller tilbud på mist sprayers eller andre typer emballage.

Se flere finger sprayers
SIGN UP