Lotion pumpe

Vi tilbyder et bredt udvalg af lotion pumper, som kan leveres i alle standardfarver, og med forskellig gevindstørrelse og doserings-output.

Du er velkommen til at kontakte os og fortælle om de specifikke ønsker og krav, du stiller til lotion pumpens størrelse, output, låsefunktion, farve, form mv. Så finder vi et udvalg, som matcher specifikationerne.

Ved du allerede nu hvilken lotion pumpe du skal have, kan du kontakte os her. Blandt de viste produkter, finder du de pumper vi altid vil anbefale, men vi vil med glæde finde lige nøjagtig den pumpe du ønsker.

Viser alle 5 resultater

Fandt du ikke hvad du søgte?

Hvis ikke du var på udkig efter en lotion pumpe, har vi også et bredt udvalg af creme pumper. Skal du bruge hjælp til at finde den helt rigtige pumpe til dit produkt kan du kontakte os her. Mens vi behandler din forespørgsel, kan du udforske vores PET og PE flasker, og finde den flaske der passer til dit produkt.

Lotion pumper bruges ofte til produkter i kategorien personlig pleje eller andre kosmetiske produkter. Hvis du er på udkig efter en dispenser til dit kosmetiske produkt, vil vi anbefale dig at tjekke vores Airless dispensers, som egner sig perfekt til kosmetiske produkter.

Er du interesseret i at få specialdesignet din helt egen pumpe, kan vi også hjælpe med dette. Vi har mange års erfaring med emballagedesign; se her hvordan vi arbejder med emballagedesign.

Se flere lotion pumper
SIGN UP