Creme krukke

Vi tilbyder et eksklusivt udvalg af creme krukker. Creme krukkerne kan leveres i alle standardfarver og i forskellige størrelser og designs.

Du er velkommen til at kontakte os og fortælle om de specifikke ønsker og krav, du stiller til cremekrukkens størrelse, låsefunktion, farve, form mv. Så finder vi et udvalg, som matcher specifikationerne.

Ved du allerede nu hvilken creme krukke der passer til dit produkt, kan du kontakte os her. Blandt de viste produkter, finder du de creme krukker vi altid vil anbefale, men vi vil med glæde finde lige nøjagtig den krukke du ønsker.

Viser alle 6 resultater

Cremekrukker og livsstil

En luksuriøs cremekrukke eller parfumeflakon finder ofte vej til badeværelseshylden og afspejler i lige så høj grad forbrugerens holdninger og livsstil, som resten af indboet. Der er en særlig oplevelse ved at skrue låget af en smuk krukke, se cremens farve, dufte indholdet og efterfølgende mærke konsistensen. En følelse af luksus og selvforkælelse forstærkes af en gedigen og elegant emballage, der rummer et vigtigt element af den daglige hudplejerutine.

Fandt du ikke den rette cremekrukke i vores sortiment her på siden, hjælper vi dig gerne. Fortæl os hvad du søger, så finder vi et produkt, som matcher dine specifikationer.

Kontakt os her for en uforpligtende snak eller tilbud på creme krukker eller andre typer emballage. 

Se flere creme krukker
SIGN UP