Kapsler

Vi tilbyder et eksklusivt udvalg af kapsler, som kan leveres i alle standardfarver, og med forskellig gevindstørrelse og doserings-output.

Du er velkommen til at kontakte os og fortælle om de specifikke ønsker og krav, du stiller til kapslens design, output, låsefunktion, farve og form. Vi har med garanti en kapsel der passer til dit produkt.

Ved du allerede nu hvilken kapsel du skal have, kan du kontakte os her. Blandt de viste produkter, finder du de kapsler vi altid vil anbefale, men vi vil med glæde finde lige nøjagtig den kapsel du ønsker.

Viser alle 4 resultater

Hvilken kapsel passer til dit produkt?

Er du i tvivl om hvilken slags kapsel, der passer bedst til dit produkt, stiller vi naturligvis gerne vores erfaring samt et udvalg af vareprøver til rådighed. Vi kender værdien af en betjenings- og brugervenlig emballage, som samtidig fremstår harmonisk og fuldendt.

Sortimentet, som er vist her på siden, fås i alle standardfarver og størrelser. Finder du ikke præcis den kapsel, du søger her, kan vi tilbyde flere forskellige andre løsninger. Du er derfor velkommen til at kontakte os og fortælle præcis, hvad du søger, så hjælper vi gerne.

Ønsker du derimod at få specialdesignet en kapsel til dit produkt, så har vi mange års erfaring med emballagedesign. Se her hvordan vi arbejder med emballagedesign.

En kapsel uden en flaske er ikke meget værd. Her finder du vores udvalg af flasker, som du kan mixe&matche med den kapsel du søger, for at få en unik emballage.

Kontakt os her for en uforpligtende snak eller tilbud på kapsel eller andre typer emballage.

Se flere kapsler
SIGN UP