Airless dispensers

Vi tilbyder et eksklusivt og højkvalitetsudvalg af airless dispensers. Vores airless dispensers kan leveres i flere forskellige designs, farver og størrelser. Airless emballagen er den foretrukne kosmetikemballage, da den forhindrer produktet i at blive kontamineret.

Du er velkommen til at kontakte os og fortælle om de specifikke ønsker og krav, du stiller til airless dispenserens størrelse, output, låsefunktion, farve og form. Vi finder et udvalg, som matcher dine specifikationer specifikationerne.

Ved du allerede nu hvilken airless dispenser du skal have, kan du kontakte os her. Blandt de viste produkter, finder du de airless emballager vi altid vil anbefale, men vi vil med glæde finde lige nøjagtig den airless du ønsker.

Viser alle 5 resultater

Fandt du ikke den airless dispenser du søgte?

Hvis ikke du var på udkig efter en airless emballage, har vi også et bredt udvalg emballage til kosmetik. Skal du bruge hjælp til at finde den helt rigtige airless til dit produkt, kan du kontakte os her. Vi anbefaler dog altid en airless emballage, da det er den mest hygiejniske emballage til kosmetik.

Er du interesseret i at få specialdesignet din helt egen pumpe, kan vi også hjælpe med dette. Vi har mange års erfaring med emballagedesign; se her hvordan vi arbejder med emballagedesign.

Kontakt os her for en uforpligtende snak eller tilbud på airless flasker eller andre typer emballage.

Se flere airless dispensers
SIGN UP