Om os

/ Om os

Din emballage er vores passion

Packwise er en international virksomhed med speciale i udvikling og produktion af dispenserings-løsninger med fokus rettet mod produkter inden for kosmetik, personlig pleje, kemiske produkter, medicinalvarer samt produkter til hus og have. Vi er team af specialister, som stiller erfaring og ekspertise til rådighed, når du skal vælge emballageløsning til dit produkt. Vi betragter vores indsats som en del af dit produkts succes og yder naturligvis en service, som følger din emballageløsning helt til dørs.

Standard emballage eller innovation?

Vores drivkraft er at levere både standardemballage og innovative dispenser-løsninger af høj kvalitet og til absolut konkurrencedygtige priser. Vores produktion af dispensere foregår på moderne produktionsfabrikker i både Asien og Østeuropa, hvor vi udelukkende benytter de nyeste automatiserede produktionsanlæg. Det sikrer en ensartet og høj kvalitet af vores dispenser løsninger og muliggør en kost-effektiv produktion.

Til udvikling af nye dispensers (f. eks. trigger sprayers, doseringspumper og lotionpumper, krukker, airless pumper & flasker, serumdispensere til kosmetikprodukter, tuber, kapsler og flasker) råder vi i Asien over to formværksteder, hvor vi fortløbende designer og udvikler dispenserløsninger, tilpasset individuelle produktkrav og ønsker til emballagedesign.

Lad os mødes

Dialog om din produktemballage er vejen til succes. Med dine ønsker og krav til din produktemballage i højsædet, finder vi frem til de løsninger der optimalt opfylder behov og ønsker, så book et møde med os lige her. Eller ring til os få en uforpligtende emballagesnak.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Packwise!

SIGN UP