Kvalitetssikring

/ Kvalitetssikring

Hos Packwise er kvalitet i fokus

Vi ser det som vores vigtigste opgave at levere produkter, som modsvarer dine krav og forventninger til kvalitet. Både kvalitet i design, funktionalitet og anvendelse. Kvalitet, som fungerer i din produktion og som del af dit slutprodukt.

For at kunne levere en høj produktkvalitet følger vi et program, som vi implementerer på vores fabrikker og  udvikler med eksterne kvalitetssikringseksperter. Et program, der består af en række faste producerer for kvalitetssikring, som alle produkter gennemgår inden levering til dig. Det er din forsikring mod uregelmæssigheder, som kan koste unødvendig tid og penge. 

Kvalitet fra A til Z:

Vi stiller krav til vores kvalitet. Krav til produktets materiale, udformning og funktionalitet. Krav til produktets håndtering, sikkerhed og levering. Også specifikationer til design, farve og taktil oplevelse er kontrolleret, inden du modtager varer fra os.

Certificering

Vi forventer samme høje kvalitetsniveau hos de partnervirksomheder/producenter, vi arbejder med. Derfor er vi og vores udenlandske kontorer i fortløbende dialog med råvareproducenter, produktionsfabrikker og test- og certificeringsinstitutter for kontinuerligt at ajourføre kvalitetsprocedurer. Vores fabrikker og produktion lever som minimum op til ISO 9001 (Quality Management System) og hvor relevant også til ISO 22000 (Food Safety Mangement).

Samarbejdspartner

I udvælgelse af producenter og materialeleverandører arbejder vi tæt sammen med både SGS , der foretager kvalitetsinspektion og auditerer vores fabrikker, og Eurofins , der leverer international ekspertise inden for materiale- og migrationstest. Et stærkt team med unikke kompetencer, som tilsammen giver en øget sikkerhed for en ensartet høj kvalitet.

Produkttest

Udover ordrespecifikke krav tester vores kvalitetsafdeling for generel produktfunktionalitet og -sikkerhed. For hver produktkategori foretages individuelle yderligere test, fx lækagetest, migrationstest og  temperaturtest. For en optimal indkøring på dit proces-/fyldeanlæg foretager vi efter aftale konkrete 0-serie indkøringstests.

Godkendelsesprocedure

Med udgangspunkt i det produkt, som du vælger fra vores produktsortiment, gennemgår og bekræfter vi dine ordrespecifikationer. Du modtager herefter præ-produktionsprøver, som du selv kan teste, afprøve og godkende. Inden afskibning af de færdigproducerede varer, sender vi altid produktionsprøver til dig. Når du har modtaget dine varer, følger vi naturligvis op på forløbet, så vi fortsat sikrer høj kvalitet.

Levering

Rettidig levering er del af vores kvalitetsbegreb. Så som ekstra service sender vi dig altid en opdatering, når dine varer har forladt vores fabrik og er på vej til dig.

SIGN UP