Airless emballage – high end dispensering

Den velkendte airless beholder er en favorit hos de fleste brand owners, cmo’er og forbrugere. Det ofte stilrene design, den lette dispensering og airless flaskens mange anvendelsesmuligheder scorer højt og bør om noget berettige prædikatet: High-end emballage.

Med et stadigt øget fokus på visse konserveringsmidlers uønskede virkning på kroppen samt høje krav til hygiejne og brugervenlighed er airless systemet det optimale valg, når det gælder emballage til kosmetiske cremer, lotion, serum og gels.

Airless systemet forhindrer både kontamination fra fingrene og luft i at trænge ind og forlænger dermed produktets holdbarhed. En løsning med en dispenser, som let doserer creme, lotion eller gel uden spild. Med andre ord en kosmetikemballage, der forener det bedste fra alle verdener. Dispenseringsoplevelsen og airless systemets unikke egenskaber gør derfor, at en airless dispenser ofte vil være at foretrække til produkter i høj kvalitet.

Fordele ved at vælge Airless dispenser

Airless anvendes typisk til kosmetik- og cremeprodukter, og som tidligere nævnt muliggør emballagen en reduktion af konserveringsmidler. Dette er en væsentlig fordel, som du – ved valg af en airless emballage – kan benytte i dit produkts USP. Derudover kan airless beholderen leveres med forskellige dosering, således at ønske til dispensering tilpasses dit produkt og dets viskositet. På den måde sikrer du, at din creme, din serum eller lotion doseres i de ønskede mængder uden hverken at over- eller underdosere.
Airless produceres typisk i plast, og kan som standard leveres i størrelser fra 30-500 ml. i både runde og firkantede beholdere. Ydermere kan emballagen leveres i alle standardfarver, og ved bestilling af større batch kan beholderen indfarves, materialet kan matteres og overfladen kan påføres en metallisk coating. Det vil sige, at der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på produktionen af din airless flaske.

Opsummering af fordele ved at vælge Airless dispensers:

  • Den beskytter produktet mod bakterier
  • Produktet iltes ikke med airless
  • Muliggør reduceret brug af konserveringsmidler
  • Øger produktets levetid på hylden
  • Hjælper forbrugeren med korrekt dosering
  • Eksklusiv look&feel samt doseringsoplevelse

Er du klar til at vælge Airless som din næste emballage eller høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig inden for kosmetikemballage, så kontakt os her.

SIGN UP